i

Parochies VOMMMM

Voor de begraafplaats van Mook worden een nieuwe beheerder en handige vrijwilliger gezocht.

Een groep trouwe vrijwilligers zorgt ervoor dat de begraafplaats in Mook er altijd netjes en goed verzorgd uitziet. Elke maandagochtend zijn ze daar aan het werk onder de bezielende leiding van beheerder Ton Willems.

Helaas heeft deze aangegeven te gaan stoppen als beheerder van de begraafplaats, omdat hij gaat verhuizen naar een andere gemeente. Het is geweldig hoe hij zijn werkzaamheden steeds zorgvuldig en met grote betrokkenheid verricht heeft. Ton, heel hartelijk dank!

Dit betekent dat de parochie Mook op zoek is naar iemand die zijn werkzaamheden wil overnemen. Voelt u zich geroepen om mede ervoor te zorgen dat de begraafplaats in Mook er netjes uit blijft zien? Wilt u het mogelijk maken dat ook in de toekomst mensen begraven kunnen worden in Mook? Meld u zich dan aan!

Een beheerder is onmisbaar voor het goed reilen en zeilen van alles rond de begraafplaats!

Als u geïnteresseerd bent, wil de huidige beheerder u graag vanuit zijn eigen ervaring vrijblijvend informeren over wat er zoal bij komt kijken.

Daarnaast zoeken we een handige vrijwilliger voor onderhoud en kleine reparaties op de begraafplaats en van het gereedschap e.d. Misschien is dat iets voor u? Of kent u iemand in Mook die we voor deze taken kunnen benaderen?

Voor informatie en/of aanmelding kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact opnemen via 06 14 54 31 03.