i

Parochies VOMMMM

Aan de inhoud van alle webpagina’s van de Parochies VOMMMM is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan de organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De Parochies Ven-Zelderheide, Ottersum, Milsbeek, Middelaar, Mook en Molenhoek aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van hun website.

Links naar externe sites

Op de webpagina’s van de Parochies VOMMMM bevinden zich links naar externe websites. De Parochies VOMMMM zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites, ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden. 

Linken naar website vommmm.nl

Linken naar pagina’s van de Parochies VOMMMM is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van de organisatie niet aantast. Ook mag niet de suggestie bestaan dat de Parochies VOMMMM toestemming verleenden waar dat niet het geval is.

De juiste link is: http://www.vommmm.nl, met als officiële beschrijving Parochies Ven-Zelderheide, Ottersum, Milsbeek, Middelaar, Mook en Molenhoek.

Auteursrechten

Op de inhoud van de webpagina’s van de Parochies VOMMMM rusten auteursrechten. Deze behoren toe aan de organisatie. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Parochies VOMMMM.

Privacywet

Alle mensen van wie naam, adres, telefoonnummer en/of e-mail adres vermeld zijn, hebben hiervoor mondeling toestemming gegeven aan de webmaster.

Bij foto's die geplaatst zijn vóór het ingaan van de privacywet in mei 2018 is het niet mogelijk om aan iedereen achteraf toestemming te vragen. Als iemand een foto van zichzelf op de website ziet staan en deze verwijderd wil hebben, graag een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan wordt de betreffende foto onmiddellijk verwijderd.