i

Parochies VOMMMM

Nieuwe website VOMMMM-parochies

Hier is actuele informatie te vinden over alles wat de zes parochies te bieden hebben.

Wilt u weten hoe waar en hoe laat er vieringen of andere activiteiten zijn?
Wilt u een misintentie opgeven of een gesprek aanvragen?
Zoekt u informatie over doop, communie of uitvaart?
Wilt u graag als vrijwilliger meehelpen?
Kijk dan op deze website!

Het e-mail adres van de centrale administratie is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u een parochie of iemand van het pastoraal team rechtstreeks benaderen, dan kunt u op deze website de betreffende e-mail adressen en telefoonnummers vinden.

In het verleden hadden de parochies eigen websites. Dat betekende onderhoud en kosten voor meerdere sites. Dat is nu voorbij. Nagenoeg alle informatie die op iedere individuele site stond is overgezet naar www.vommmm.nl . Via deze site wordt u geleid naar het deel op de site van uw eigen parochie.
Voor het omzetten heeft de webmaster enige tijd nodig en dat gaat per parochie, waardoor sommige parochies nog rechtstreeks te benaderen zijn. Doch dat is over enige weken voorbij.

Als u vragen, opmerkingen of aanvullende informatie heeft voor op de site, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook (korte) verslagjes over activiteiten die u heeft bijgewoond (eventueel met foto’s) zijn welkom. Zo houden we samen deze website actueel en interessant.