i

Parochies VOMMMM

Voorbereiding

Een goede voorbereiding op het Vormsel is belangrijk, zodat het bewust wordt ontvangen en de vormeling de uitwerking ervan in zijn/haar leven mag ervaren. Daarom zijn er verschillende bijeenkomsten ter voorbereiding op het Vormsel.

De Vormselvoorbereiding voor tieners bestaat uit een reeks lessen die in hun geheel verplicht zijn voor deelname. De lessen zijn praktisch onderricht hoe je als gelovige kunt leven. Er zijn liederen, spelletjes, leerstof en praktijkoefeningen (stilte houden, naar je hart luisteren, bidden).

Inhalen Vormsel 2020

De eerder geplande Vormselviering is komen te vervallen i.v.m. de coronacrisis. Ook een aantal lessen is vervallen.
De kinderen van deze groep zullen alsnog het Vormsel ontvangen op zondag 18 oktober om 11.00 uur in de St. Martinuskerk te Gennep. Ook de lessen zullen worden hervat.
Informatie hierover is te krijgen via Sabine Beurze, tel. 024 358 76 94.


Informatie Vormsel 2021

De voorbereiding op het Vormsel zal plaatsvinden in Gennep, samen met de vormelingen uit beide Gennepse parochies.
Nadere informatie hierover volgt later.

De ouders van de kinderen van de groepen 8 van de basisscholen in de VOMMMM-parochies zullen via school een brief hierover ontvangen. Deze brief kunt u binnenkort hieronder downloaden:

Tijdens een informatieavond op 4 november van 19.30 - 21.00 uur zal aandacht besteed worden aan de betekenis van het Vormsel.
Ook komt een aantal praktische zaken rond de organisatie en de voorbereiding aan de orde.
Deze avond is in het parochiezaaltje bij de St. Martinuskerk in Gennep.

Aanmelding

U kunt uw kind aanmelden voor het Vormsel middels het aanmeldingsformulier dat uw kind in september via de school zal ontvangen. Dat formulier kunt u t.z.t. ook hieronder downloaden:


Voor vragen kunt u contact opnemen met pastoor Guido Kessels van de parochies in Gennep.
Tel. 0485 511888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.