i

Parochies VOMMMM

Geloof - Hoop - Liefde

Ga je mee? We hebben namelijk een missie: we zijn op reis gestuurd door een God die ons kent en liefheeft als geen ander, die niets liever wil dan heel dicht betrokken te worden bij elke stap die we nemen.

We beseffen het niet altijd en soms willen we het zelfs liever even vergeten, maar in Zijn oneindige liefde heeft Hij beloofd ons nooit alleen te laten.

Hij is zo blij met jou, je bent zo waardevol in Zijn ogen, dat, wanneer jij je hart opent, Hij dagelijks je pad zal bestrooien met kleine hints en bewijzen van Zijn liefde. Hij moedigt je aan om door dit leven te gaan met alle ups and downs en Hem te vertrouwen en van Hem te leren.

Dit seizoen zal Hij ons geloof uitdagen, ons hoop geven en ons leren om echt lief te hebben. Deze deugden of heilige gewoontes helpen ons om meer op Christus te gaan lijken, ze maken ons beter geschikt om Zijn specifieke plan en doelen uit te dragen in ons leven.
Daarom is Geloof, Hoop en Liefde ons jaarthema. Elke maand ontdekken we weer een stukje van Zijn reisplan en wat we daarvoor nodig hebben. En ondertussen hebben we heel veel lol en gezelligheid met allerlei leuke activiteiten.
Wij hebben er zin in, jij ook?


Programma van een avond

18.00  maaltijd
18.30  thema
19.45  pauze
20.00  activiteit
20.45  afsluiting

Jaarprogramma

  • vrijdag 25 februari
  • vrijdag 25 maart 2022
  • vrijdag 22 april 2022
  • vrijdag 27 mei 2022
  • vrijdag 24 juni 2022

Locatie: zaaltje bij de Martinuskerk in Gennep

Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.