i

Parochies VOMMMM

Pastoor Theo Miedema van de zes noordelijkste parochies van Limburg gaat samen met zijn hond Duco van kerk naar kerk wandelen om de verbondenheid van de parochies symbolisch uit te drukken. “Ik hoop dat inwoners van Ven-Zelderheide, Ottersum, Milsbeek, Middelaar, Mook en Molenhoek een stuk meelopen”, zegt hij. “Voor de gezelligheid, maar ik ben ook benieuwd naar de verhalen en meningen van de mensen.”

Het vertrek is steeds om 9.30 uur.
Onderweg wordt na circa een uur gepauzeerd met een kop koffie of thee (m.u.v. de wandeling op 19 maart, daar wordt de pauze na circa 80 minuten gehouden). Ook op de pauzeplek kunt u aansluiten. Drink lekker een kop koffie mee.

Datum Start Pauzeplaats Eindpunt
za. 23 april 2022
vervalt

kerk Mook
kerk Middelaar


za. 30 apr. 2022

kerk Milsbeek

Woonhuis Driekronenstraat 14,
Milsbeek
kerk Ottersum


Voor meer info, bijvoorbeeld over de routes, kunt u bellen met 06 - 1369 1119.
De RK-Kerk maakt stormachtige ontwikkelingen door. “Het is dan goed als je al lopend met elkaar kunt praten. Om zorgen te uiten, maar ook om elkaar lichtpuntjes te laten zien”, legt de pastoor uit. Iedereen is welkom om mee te lopen.
Sinds begin dit jaar vormen de zes zogenoemde VOMMMM-parochies een federatie. Bisschop Smeets van het bisdom Roermond wil van 300 naar 50 parochies in het bisdom. Dat betekent dat ook het VOMMMM toe moet werken naar een fusie. Daarover wil de pastoor en de rest van het kerkbestuur eerst praten met alle parochianen. Maar ook willen ze samen naar de toekomst kijken. 

Bent u op deze data verhinderd en wilt u toch graag praten met de pastoor?
U bent ook van harte welkom bij de Parochiebijeenkomsten die eveneens binnenkort zullen plaatsvinden.

Overzicht in pdf met alle data en locaties van de wandelingen en de parochiebijeenkomsten.